Informació clau

Una taverna al Guinardó on tastar plats d’arreu del mon.

Un obrador propi de pasta fresca és l’ànima d’aquesta petita i acollidora taverna situada entre el Mercat del Guinardó i l’Hospital de Sant Pau.

Només obre de dijous a diumenge. Cada setmana arriba el producte fresc de pesca sostenible, ramaderia ecològica i hort de proximitat. I en quatre serveis –dijous i divendres nit, dissabte i diumenge migdia– s’ofereix una carta molt variada, menjar senzill, preparat al moment, amb cuina de tot el món, però enllaçant-la amb la terra, la nostra, amb producte de territori, sobretot de Lleida, d’on és la mestressa. La carta varia cada cap de setmana, i així, d’una carta amplia només es seleccionen alguns plats; una bona fórmula per oferir a un client fidel varietat.

De taverna en té el tracte familiar, que tota la cuina és casolana, el sentir-se com a casa i els preus ajustats, de 25 a 30 €.

SOPARS de 20:30 a 23:30

dijous i divendres

DINARS de 12:00 a 16:00

dissabtes i diumenges

Geolocalitzador
Web

Formulari de contacte