Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

 

Mercat del Guinardó

1
1

El privilegi de comptar amb els millors comerços del barri

Un dels grans valors de la nostra ciutat i cultura és el comerç, volem fomentar el comerç de proximitat donant-nos a conèixer i promovent-ho. Podem trobar gran varietat de productes molt a prop de casa nostra i a bon preu.

Informació i formació

Informació sobre activitats d’organismes oficials que potencien l’activitat comercial. A part de cursos de formació propis i específics.

Comerç al carrer

Permet donar a conèixer l’àmplia i variada oferta dels nostres establiments comercials, tot fomentant la convivència ciutadana i dinamitzant el nostre barri.

Promocions conjuntes

Sortejos, promocions i vals de descompte als clients dels comerços associats en campanyes especials de rebaixes i vendes

Descomptes per associats

Per ser associat, tindreu avantatges de tot tipus: crèdits, assegurances, etc. A més a més també gaudireu de descomptes especials.

Campanyes publicitàries

Per fomentar les compres al nostre barri promocionant el comerç local i poder competir així d’igual a igual amb les grans superfícies.

Pàgina Web

Al web de l’Associació gaudireu d’un espai per promocionar el vostre establiment, podent-hi publicitar els vostres serveis o productes.

Uneix el teu comerç

Pertànyer a l’Associació permet tenir una sèrie de descomptes i preus reduïts per estalviar despeses i promocionar el negoci al barri.

Gaudeix dels avantatges

La feina dels comerciants de proximitat és conèixer els interessos i les necessitats dels clients de la seva zona d’influència i l’Associació Comerç Via Guinardó ajuda en aquesta tasca a tots els comerços associats.

Fem créixer el barri

Sortir a comprar és sortir a esbargir-se, i comprant a prop de casa fem una mica de vida social enriquint el teixit social del nostre barri i les relacions entre veïns. Volem un barri dinàmic, emprenedor, i un comerç de qualitat.

Dóna un nou impuls al teu negoci!

Qui som

  • L’Associació Comerç Via Guinardó és una associació formada per un conjunt de comerciants del barri del Guinardó, creada l’any 2019, aplegada al voltant de les les vies vertebrals que conflueixen en el cor del Guinardó, entre el Mercat del Guinardó i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

  • Després de passar uns anys amb moltes dificultats per les obres del nou mercat, i una vegada finalitzades aquestes, estem promovent de nou amb força l’activitat comercial de proximitat al nostre barri. La nova ubicació de l’hospital davant la parada de metro Guinardó-Hospital de Sant Pau també ha dinamitzat molt aquesta zona en els darrers anys.

  • Així doncs, la nostra Associació pretén fomentar el comerç de proximitat, en estreta relació amb el Mercat del Guinardó i amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, fent promocions i tota mena d’activitats de participació ciutadana durant tot l’any.

Junta Directiva de 'Associació Comerç Via Guinardó

Lluis Oliveras

President

Susanna Camarillas

Vicepresidenta

Artur Garcia

Secretari

Una associació com la nostra, ens mereixem aquesta web que dóna la imatge del que representem i que durant mesos hem estat orfes, tenim moltes ganes de poder-la utilitzar i ensenyar.

Cristina RoigAdministració de Loteries Mercasort